Min personliga åsikt ang. Usama Bin Ladin's död:

Som sagt, då var Usama Bin Ladin död.
Jag såg för en stund sen på talet då Obama går ut med att de lyckats dräpa Bin Ladin. Mannen bakom attacken mot World Trade Center.
Det visades bilder från när befolkning i USA samlats vid Time Square för att fira att de lyckats döda Bin Ladin. En man sa något i stil med: "Det känns så skönt att vårat lands största fiende äntligen är död. Nu är vi fria från terrorn."
Obama säger att Bin Ladins död är deras största framgång i kriget. Men att Obama kan bestämma att det skulle vara lagligt att döda Bin Ladin bara för att han var den han var är ju lite sisådär. Om vi har en fiende så är det inte automatiskt lagligt eller moraliskt för oss att mörda honom/henne. Dessa två exempel går givetvis inte att jämnföra, men ni kan ju ändå tänka er att det i princip är samma sak.
Men just det som mannen sa om att USA nu är fria från alla terrordåd är ju att vara ute och prata i nattmössan.
Al Qaida som Bin Ladin är grundare till lever ju fortfarande vidare och kommer fortsätta vidare med spontana hämndattacker.

Inte nog med detta dödades ju också Muammar Gaddafis barn och tre barnbarn av en natoattack mot huset de befann sig i. Gaddafi befann sig tydligen också i huset men klarade sig.
Natoattacken utfördes av ett danskt plan.

Våld föder ny våld. Att försöka bekämpa ett krig med våld är som att bota den salta maten genom att ta på mer salt. Alltså helt meningslöst. Ett av de bästa citaten måste ju vara Make love, not war.
Om världen kommer fortsätta i denna riktning så kommer vi gå under redan innan 2012.

För alltså, tänk efter. Hur ofta rapporterar våra nyhetsmedier om positiva nyheter? Allt är bara om krig. Och allt annat viktigt, t.ex svält och andra liknande saker kommer i skymundan. Det är ju faktiskt helt sjukt.
Och att svenska utrikeskorrespodenter skickas ut för att hålla koll på allt krig, men aldrig på nåt positivt ute i världen är ju helt sjukt.

Vi svenskar MÅSTE bli bättre på att inse hur bra vi faktiskt har det. Ordet bra räcker nog inte ens till. Vi klagar på alla våra i-lands problem dagligen medans folk dagligen skjuts ihjäl för att de t.ex inte delar samma politiska åsikt som övermakten gör.

Ta hand om er och era nära och kära och ta er en tankeställare om värdssituationen. För det kan INTE fortsätta såhär.

Dela gärna med er av era personliga åsikter i kommentarsfältet. Ni får självklart vara anonyma.

Kommentarer
Postat av: habib

håller med dig,inte nog med att dem dödar usama bin laden men ochså dödar hans son och några kvinnor som soldaterna använder som sköld.det som är konstig är att dem dödar usama som man har tillstånd utan att straffas.när har man tillstånd att döda folk.

2011-05-02 @ 21:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0