Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Känns ju lite trist att hösten är på väg, men what the fuck, jag älskar modet som hör därtill.
Tänkte ventilera lite ur mitt perspektiv vad jag tycker om den kommande årstidens jackor, skor och smink.

Jackor:


Jag älskar skinn/läderjackor fruktansvärt mycket. Till det går allt att matcha med tanke på att skinn/läderjackor finns i många olika utföranden (gällande färg, modell osv). De flesta är snygga att matcha till olika halsdukar, tubhalsdukar eller pälskragar.
Mina personliga favoriter är de lite tightare och inte allt för långa. Den blå längst ner till höger är förövrigt to die för.

Skor:

High heels. Det ultimata och något utav det snyggaste enligt mig. Kilklackar funkar bra också.
Vill du ha riktiga stillettklackar eller iallafall höga så kan ett tips vara att skon har en viss platå framtill. Vilket blir 1000 gånger skönare (och snyggare) att gå i.
Annars har jag ju Converse som drog och sitter inne med rätt många olika par. Färg spelar ingen roll med tanke på att de går att matcha till i princip vad som helst.
Är man ute efter något annat vill jag tipsa om Dr. Martens som är himla snygga. Även skor i lite "ridsko"-aktig modell, och de dagar man bara vill softa kan man ju alltid dra på sig ett par Uggs. Gärna beiga eller rosa. Kan dock inte bestämma mig om de rosa är snygga eller fula. Så än så länge får de vara lite Fulsnygga.

Sminket:


Sotade ögon är kattigt och snyggt. Antingen i svarta och gråa nyanser eller lite mer åt det bruna/bronziga hållet.
Till det skulle jag nog påstå att bara ett enkelt ljust gloss passar på läpparna bara för att ge lite ton. Annars om man vill vara lite mer dramatisk kan röda läppar givetvis funka.

Way down tonight



Blir en trip till solariumet, käka lite i stan sen hem och plugga på SO provet jag har i morgon. Låter som en plan.

//

Nu jävlar ska här sovas. Godnatt allihopa

Sjukis




Så nu startar jag Skins som vanligt. Jag är beroende, hejdå



Förövrigt är Nicholas Hoult to die for.

En famn för mig




Nu lägger jag mig medans regnet smattrar på mot rutan och hoppas på att jag mår bättre i morgon. Har gått och blivit ruskit förkyld. Ha det bra allihopa, godnatt!

Du släckte alla ljusen den natten


Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Finaste Cebra


Vill leva i nuet inte ångra mig sen




Don't like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.


Såhär såg jag ut i Lördags för er som undrar.

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på Skins som tydligen ska vara en riktigt bra serie. Brevid min har jag den trogna colan och min egenbakade snickerskaka. Det behöver jag efter denna galna helg, tack allihopa som gjorde mina fina stunder :)
xoxo!

17:19



I like smoke and lightning
Heavy metal thunder
Racin with the wind
And the feeling that that Im under

16:00


Och vem vet vad som händer nu?


Jag kan inte rå för att jag är ung och dum, men att lyckas handlar om att misslyckas. Man måste få testa vingarna medans man kan. Allt du gjort har förvandlat mig till ett odjur. Trött på att lida trött på att se

Jag ryser när jag hör ditt namn

15 år med hela livet i framtiden. Jag förstår inte varför andra ska må så bra av att tracka och ge sig på andra.
Människor är inte de som de utger sig för att vara. Falskhet överallt. Blickar som dödar mig.
Jag vill bara bli fri från det förflutna. Jag måste väcka mig själv och hitta mig. Fråga mig själv hur fan allt står till.
Värdelös helt enkelt. Allas röster och ögon river. Alla spelar bara ett spel men bakom mig finns en människa.

En festival med herrans massa mat


Pussar, femkronor, kramar, älgkebab, virrigt, tårar, mådde som en kung, tappade bort, nallebjörn, willys, karuseller, parfym, ännu mera kramar, toaletten på commerce, fick hjälp, underbara vänner, idioter.
Vill skriva om kvällen men hoppar över det. Kan bara berätta att det kom fram några tjejer som sökte modeller och det tyckte jag var kul. Så jag fick lämna min e-post och sånt, funny!

16:43


Jag har en sån jävla talang till att ALLTID komma med på Elins provbilder..

Tjenis!
Igår var jag hos Oscar, vi (han..) lagade mat och sen chillade vi bara. Idag gled jag genom skoldagen utan några som helst problem. Kollade brevlådan när jag kom hem och där fann jag som väntat ett paket från Rapunzel Of Sweden. Nytt löshår, klad_hest!
Om lite mindre än en timme tar jag bussen till solaruimet för en 20 minutare och sen beroende på vad klockan blir ska jag kanske ut på stan med pappa och matti.
I morgon kväll tar jag och Louise tåget till matfestivalen, kommer bli så jävla bra :)

I got a feeling

Kollade i Davids pärm med massa gamla teckningar osv från när han var liten och har inte skrattat så mycket på länge. Hata mig inte allt för mycket om du ser detta, going!



Skolan idag var helt okej :)
När vi slutat så gick Louise och jag till ICA en sväng och sen var vi med John en stund.
Ikväll står det fotboll på schemat. Elfsborg kommer till stan och ska möta ifk så ska möta upp Louise där, och när pappa stängt kommer han dit och kollar också.
Förövrigt så har jag en tillfällig mobil nu, så ni som har mitt nummer sen innan får gärna skicka ett sms med erat namn så jag får erat nummer
Kramis!


Måste se den


Jag lyssnar inte längre jag stänger fönstret


Mamma och pappa, om ni läser detta, SNÄLLA fixa en iPhone åt mig så kommer jag vara er evigt tacksamma. Jag lovar att städa mitt rum, plocka iordning efter mig om jag tagit fram massa grejer och sköta mig extra exemplariskt i skolan.
Som en liten parantes på det hela.


Denna veckan kan nog bli jävligt fin tror jag. Trots skolan faktiskt.
Någon av de kommande dagarna ska jag vara med Oscar, på Onsdag eller Torsdag ska jag sola och på Fredag åker jag och Louise (och förhoppningsvis Agnes) till matfestivalen, och på Lördag ska jag dit igen och då hänkar nog några av de andra tjejerna på om jag fattat det hela rätt. Har massor folk jag ska träffa, och en av dem ser jag verkligen fram emot! På Söndag står nog Liseberg på schemat, vi får se!

Ghetto gospel

Kommit hem levande död från skolan för en rätt lång stund sen. Min mobil har inte gått att starta på hela dagen och jag har världens fetaste huvudverk. Fml
Nu ska jag fortsätta lyssna på phett med bra musik

17:38 En person du kan berätta allt för


Finns absolut ingen person jag skulle kunna berätta allt för. Men näst intill allt kan jag berätta för mina tjejkompisar, och ni vet vilka ni själva är. Sen har jag ju X antal killkompisar också, som betyder riktigt mycket för mig, och även dem kan jag berätta jävligt mycket för.

Nu ska jag packa lite, nästa destination blir hem till pappsen. Så ikväll ska jag åka och sola sen tar jag väl en promenix med någon av hundarna för att bränna lite av helgens onyttigheter. Och som pricken över i:et ska jag skicka efter nytt löshår från Rapunzel Of Sweden och lite produkter till det. Såg också att de hade expressleverans så det kommer på 1 dag. Hur bra är inte det?
Sen så känns det faktiskt relativt bra att göra comeback till skolan i morgon för att komma in i rutiner och sånt. Även fast jag gärna slipper prov, tidiga mornar och no freedom.. Jaja, blir nog ett bra läsår trots allt känner jag på mig!

I fall behind



Lying in my bed I hear the clock tick,
And think of you
Turning in circles confusion
Is nothing new
Flashback to warm nights
Almost left behind
Suitcase of memories,
Time after

13:14


Förmodligen förtjänar jag väl priset som sämsta bloggaren nu alltså. Men jag orkar liksom inte riktigt, även fast jag gör det.
Idag ska jag bara vara hemma förmodligen, och njuta av sista lediga dagen inför skolan :(
Ska väl ta ett bad och utnyttja mitt nya silverschampoo, göra en fransk på naglarna och förhoppningsvis åka in och sola på Meddo om jag får som jag vill gällande min skjuts.

Igår hade vi det riktigt kul och bra även fast Falköping gick med förlust mot Skattkärr. Efter matchen var jag och Elin en stund med Martin, vi gick till Willys sen satt vi bara och snackade och hade skittrevligt. Efter han åkte hem träffade vi Ludvig och Festim och spenderade så gott som resten av kvällen med dom.
After that åkte jag och Elin hem till mig och hängde på chatroulette en stund och käkade riskakor och drack cola.
Nu har ni lite läsning iallafall. Hoppas det duger!

Kopierat från Elins blogg om igår. Jag dog, så sant.

Vi var mycket i köket denna kvällen.. och alla säger ju att "kvinnor ska vara i köket". Men vi.. vi ska fan inte vara där. Haha det blir kaos säger jag bara. (Nästa gång beställer vi snabbmat)

God morgon!

Hade det hur bra som helst igår. Men även fast ingen av oss mådde så särskilt bra i slutet var vi glada som vanligt. Så kvällen/natten ägde :D

Idag ska jag möta upp E någonstans i stan och kolla på innebandy. Så egentligen borde jag ta tag i livet och komma igång dagen.
Bjuder på lite bilder sen och ska även ta tag i länkbyten. Puss sålänge :)

Hey baby oh ah

Hej! Har varit på språng hela dagen. Varit på resebyrån(!), köpt silverschampoo (visar en annan dag), ätit på Mingus osv.
Nu har jag badat och sminkat mig och ska fixa håret. Ikväll ska jag på middag, för att låta lite extra snobbig.
Men världens bästa sällskap lär det ju bli äg alltså. Vi hörs!


News!

Tänkte börja med något nytt jag sett lite här och var på lite olika bloggar. Jag antar att ni har hört talas om eller läst om "Länkbyte"? D.v.s att jag länkar din blogg i min, och du länkar min blogg i din. Sugen? Hör av dig i kommentar eller liknande :)

20: 50 En bild som du aldrig lagt upp



Det har skett lite förändringar här. Tryck F5 om ni har missat det.

But I need that spark to get psyched back up



Går ut och går med Håkan och Winnerbäck i öronen. Behövligt och rensande.

//


Och du undrar vem som kysser henne nu
Du undrar vem
Vem om inte du
Och läpparna, du kallade dina
Det gör ont att veta
Men lika ont att undra

Kanske var det för att det bara var dig jag visste om?



Hej jag mår sämst BRB dö


Younger than the mountains, growing like a breeze


Känner mig ju tvungen att visa mina otroliga färdigheter gällande bodypainting. Var fint ända tills jag badade och allt kletades ut.

Nåt Gammalt Nåt Nytt Nåt Lånat Nåt Blått

Haha älskar botox-läppen på Elin här alltså. Det är såhär förstår ni, att min lipplumper gör underverk!




De seriösa bilderna går vi lös på senaste inatt eller i morgon :) Ni får nöja er med två bilder som allmänt skänker mig glädje sålänge.

Tjenare brorsor

Hemma från stora staden för en stund sen. Vart med Ludvig och Johan och gick förbi en "fest" där vi träffade några andra en stund.
Håller på att lägga över bilderna från idag också så att jag kan redigera dom på min stationära. Hädan efter lär ni ju inte få bildlösa inlägg iallafall!

17:42

Har fotat och fått massa bra material med Elin idag. Om en stund ska vi in till stan och ha lite trevligt :) Puss!

C'est La Vie

Fan, jag som skulle lägga mig kl. 1 för att orka upp i morgon.
Ställer klockan så jag hinner duscha och fixa mig och allt där till. Big plans på gång!

Hej inspiration






4e bilden: En bild på en tid du saknar


Då ägde allt. För jag hade allt

17:45 En bild på någon i din familj

Håller familjen relativt utanför bloggen. Hoppar på nästa på listan om en stund istället

Ojdå

Vet ni vad jag tycker så mycket om med anonyma kommentarer? ;)
- Att jag har ett programm där jag kan spåra eran IP adress och få fram exakt namn och adress. Ta det som en tankeställare, alla mina älskade haters ;)

//


And i talk to myself, W.T.F


In my shoes just to see What it's like to be me



Hello babios? Vad händer?
Själv så sitter jag och pluggar in de sista verserna av denna låten. Håller på att ta fram ackord och gör en akustisk cover på den, fett va? Ja jävlar ni skulle bara veta.
Annars ikväll så kommer jag väl hålla på med detta en stund till, sen drar jag nog på någon av de filmer jag laddat hem ikväll. Så med andra ord kan nog detta bli en helt åkej kväll brorsan

'Till i collapse




2a bilden: En bild på dig själv.


Såhär mysig är jag när det är tidigt på morgonen och ögonen är tunga

Svar

Q: vad har ni för kamera när ni filmar dina och elin's videor? (:
A: Vi använder oss av Elins systemkamera. Närmare bestämt en Canon EOS 500D





Ursäkta att det har dröjt så.


Vinnaren är Ellinor Lindström.
En läsvärd blogg som drivs av en snygg tjej. Grattis!


Under täcket är jag rädd för döden


Extinct
, blonde, losing control, thin, degraded, scars, wounds, pills, longing, abused, fooled, hurt, different, broken, lonely, love, hate, after sunshine comes rain, bottom, depicted, music, darkness, sickness, anxiety, searching, ugly,
require confirmation

(Mobilblogg) Hello babes and boyz! Ligger ...

(Mobilblogg) Hello babes and boyz! Ligger i soffan med hundarna och Filippa placerad på min rygg och Macho på benen. För övrigt käkar jag cheeseballs, dricker vitamin well, kikar på film och njuter av livet. I morgon blir det Göteborg för hockey. Brorsan har fixat fribiljetter via Pucksnack så vi ska få stå i Goa Gubbar (Frölundas klack). Och på söndag vankas det lan! Fakk vad jag gillar mitt liv atm


När du träffat botten kom ihåg mig då

Hej! Har haft bättre saker för mig än att blogga idag.
Planerna för resterande tid av dagen är som sådana att jag ska äta, packa lite, fixa till håret och sen blir jag hämtad. Ska kolla läget på Kräftans dag i Tidaholm och förhoppningsvis tröka i mig någon pizza eller annat flötigt. Det förtjänar jag som varit så nyttig sista tiden.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med





Förra listan sög, jag börjar på en ny. Hoppas ni inte blir allt förvirrade.

Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid ibland är det så


Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

---

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Två lyckliga dårar


Har insett att det bor två sidor av mig i min kropp.
Jag vill klösa sönder och förstöra mig själv med den andra sidan får mig att älska livet.

Allt har att göra med vilka människor jag har runt mig och vilka jag lägger energi på.
Men jag känner ändå att jag äger så jävla mycket som har kunnat gå i trasiga skor i så många år. Och simmade mot den hårdaste strömmen för man blir vacker när man följer sina drömmar.
Jag älskar tanken av att du är sämre än mig för det är det som gör att du tar de beslut som du gör. Du säger att allt är mitt fel men jag blinkar bort det för jag vet att det inte är så.
Det är dig det är fel på

Sju sorger

Hallå godingar. Kom hem från stan för en stund sen och har haft det skitbra ikväll tillsammans med Elin, Assio, Ludvig, Dillo och Teo. Käkat, blivit dygnsur (tack Ludde för lånet av tröjan), spelat basket och bara pratat en massa skit :)

Nu ska jag svara på lite kommentarer och kanske starta någon film. Later!

Hur kan du veta?

Har fixat mig och sånt där, för om en stund åker jag och Elin in till stan och träffar några killkompisar. Blir nog trevligt! Puss :)

Då kör vi!



 

 

Ett tips kan vara att lägga till mig på Bloglovin' så att du inte missar när inlägget som avslöjar vinnaren kommer upp!

bloglovin


Tips för drömhåret

Skulle gjort ett ordenkligt collage men min dator ville tyvärr inte sammarbeta med mig.

Men tänkte tipsa er om Beleza.se. På BELEZA finns enbart 100% äkta remy hår. Därför kan du alltid vara säker på att löshåret du beställer är av allra högsta kvalité
De använder sig också av Nöjd Kund-garanti, har snabba leveranstider (48 timmar) och fraktfritt!

Personligen använder jag mig av Clips (dock finns det flera metoder att välja på beroende på tycke och smak). De flesta vet nog vad det är för metod, men för er som inte vet så ger dig Clip-On set både längre och fylligare hår. Löshåret är av 100% äkta remy-hår. Remy innebär att alla hårstrån går i samma riktning, vilket förhindrar att håret trasslar sig. Du kan tvätta, föna, platta, locka löshåret och även färga, tona eller slinga. Löshåret kan stylas på alla vis. Enkelt att ta på och av!

Utöver löshår har de också färgprov, hårvårdsprodukter, hår- stylingtillbehör, verktyg, tandblekning och du kan även köpa presentkort på valfritt belopp.

Och denna månad har de även REA på utvalda produkter. Kika in!

 



För ingen skugga faller där han går

Hej goingar! Sitter och knåpar lite på ett inlägg där jag kommer tipsa er om en av mina favoritsidor inom Hårvård, stay tuned!

(mobilblogg) Tjenis! Sitter i bilen påväg ...

(mobilblogg) Tjenis! Sitter i bilen påväg från Hjo och ska hem till mormor. Lite spännande shopping har jag hunnit med idag, så det visar jag kanske när jag kommer hem. Men nu ska jag återvända till att dagdrömma med Ramones i öronen. Later!


Lisa Ekdahl - Jag tror han är en ängel

Jag tror han är en ängel
För det lyser som guld i hans hår

Jag tror han är en ängel
För ingen skugga faller där han går
Och hans hjärtas djup, är som det djupaste vatten
hans tanke når högt, högre än det högsta berg
han sa att hans blod, kom att rusa i kroppen
Det rusade hett när han såg mina läppars färg

Jag tror han är en ängel
Hela himlen här ovanför är hans
Jag tror han är en ängel
För han skrattar som om inga faror fanns
Och hans hjärtas djup, är som det djupaste vatten
hans tanke når högt, högre än det högsta berg
och han sa att hans blod, kom att rusa i kroppen
Det rusade hett när han såg mina läppars färg

Ja, hans hjärtas djup, är som det djupaste vatten
hans tanke når högt, högre än det högsta berg
han sa att hans blod, kom att rusa i kroppen
Det rusade hett när han såg mina läppars, såg mina läppars, såg mina läppars färg

5e bilden: Någon du bryr dig om

Man bryr sig väl om alla. Vissa mer, vissa mindre!

Två från idag




4e bilden: En person som du umgåtts med i barndomen


Snodde bilden från hennes FB, därav kvalitén
Men jag och Elin har alltid bott nära varandra så vi började umgås vid tidig ålder. Så hon får knipa denna platsen :)

Hehe


Hej jag gjorde ett försök till en "slängkyss-pose" men failade fast jag deppar fan inte för det http://www.youtube.com/watch?v​=cjCa8i5JDF4&feature=related

A pretty little chick wherever you go


Skryt aldrig när många vill ha dig, billiga saker har alltid många köpare

Har ändrat lite i bloggen, typsnitt och så vidare om ni inte har märkt det. Klicka på F5.
Ikväll åker jag till E med en påse vattenmelon och kiwi så vi har lite att smaska på. Blir fint det :)

Men när jag bad dig att vänta så var du redan klar






Break Even - The Script cover



3e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


Får bli en bild på Lina som återspeglar hennes personlighet så fruktansvärt bra. Saknar den lilla jycken.
Vila i frid, älskade du

McFly - Falling in love 'acoustic

Waking up to people talking
And it's, getting later every morning
Now I, realise it's nearly midday
And I've, wasted half my life, to throw it away, Saying
Everyday should be a new day
To make you smile and find a new way
Of falling in love
Yeah falling in love

En bild från Mingus igår


Ph Elin Bengtsson

AB/CD - Harley Davidson



Detta är nog ett av de skickligaste tributbanden till AC/DC

2a bilden: En gammal bild på dig själv


Detta är väl vad jag kan bjuda på. Tagen i början av 7an tror jag på en jävla äcklig läger-skola(...)

Har haft en skitbra kväll/natt!


Började kvällen med mat på Mingus. Tog en kycklingsallad (världens goaste) och ett glas citronvatten. Sen gick vi till Statiol och skulle köpa frukt, grönsaker och dipp. Men en jävla gurka kostade ju nästan 40 spänn så vi sket i det. För att fördriva tiden åkte vi upp till donken där Elin & Sandra köpte glass, och Weberg tankade på Shell sen drog vi oss hem till mig och kollade på en skitgo film.
Snabbt och enkelt om ikväll. Vi levde farligt, så att säga, men det är nog bäst att vi lämnat vid sidan av bloggen.
Eller vad säger ni..?
Har iallafall varit en jävligt bra kväll med skratt och härligt skitsnack & skvaller. Så som en tjejkväll ska vara!


Ska fortsätta lyssna lite på AC/DC - Who Made Who nu och snacka lite på MSN. Nattens låt! Kan likson inte förklara min kärlek till den, så jävla bra helt enkelt

Svar

By Anonym About Jag har världens bästa bok
Q: Vad heter boken? Den verkade bra!=)
A: Boken heter Moder Jord och Fader Himmel. Tror att många kan vara skeptiska till boken när de först ser den men helvete vad bra den är! Den lämnar ingen oberörd.

I'm a problemchild I'm wild

Håller på att fixa mig inför ikväll när jag ska möta upp tjejerna för middag på Mingus klockan 20.00. AC/DC på högsta volym är det som gäller as usual!

Ytterligare en från Lydverket


1a bilden: Någon person som du saknar


Mina 6 godingar får pryda denna bild. Saknar hur många som helst men känns inte som att jag vill ladda upp så många bilder. Någon gräns finns det ju

Jag snurrar runt ditt finger Och trillar rakt ner i din fälla

Skelar liteee, avskrapat nagellack och Hello Kitty NICE

Även fast sommarlovet snart är slut känns allting så jävla bra när jag tänker efter. Allt liksom flyter på och läggs på plats så att säga. Jag är fan en vinnare, herrejävlar vad jag äger. Liksom lyckas utan att ens försöka. Super highfive

Jag blandar mig inte i nån annans problem


Jag har världens bästa bok


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din




(mobilblogg) Hej! Tänkte underrätta er om ...

(mobilblogg) Hej! Tänkte underrätta er om att jag har det galet bra på kusten. Har solat & badat mesta delen av dagen. Nu är de andra och spelar minigolf och jag softar i stugan. Så hoppas la de kommer tillbaka snart så vi kan tända grillen;) Hörs i morgon när jag kommit hem, om inte innan. Puss!


Ur Parlamentet

Haha jag dör så jävla bra

Joan Baez - Night They Drove Old Dixie Down

Dagens vill ha: Pengar till shopping
Dagens klädsel: Bikini
Dagens smink: Ingenting
Dagens frisyr: Toffs
Dagens händelse: Ingenting!
Dagens låt: Parasiterna - Penis
Dagens planer: Sola, packa, duscha
Dagens saknad: Vovvarna
Dagens drog: Musik
Dagens längtan: Kusten i morgon!
Dagens köp: Nothing
Dagens godis: Inget
Dagens humör: Trött, uttråkad
Dagens borde: Vad borde man inte göra?

Du är född med sjukdom du är född till Brat

Hello babios! Jag leveeer.
Har dock varit ute på äventyr de senaste dagarna men orkar inte berätta något nu. Idag ska jag njuta av att vara hemma, och i morgon åker jag till kusten! En eller två nätter, vi får se ;)
Nu ska jag ta och skapa lite kärlek med min gitarr och kolla runt lite på Tumblr, så vi får se om jag bjuder er på någon inspiration! TTYL

RSS 2.0