CHOCOLATE RAIN



Med dessa bilderna säger jag godnatt. För nu tar jag med mig fetaste chipspåsen och lägger mig i sängen. Vi hörs i morgon, puss!

KLASSIKER




-

Linn Kramig Jonsson

Lägg till mig på facebook!

LITE NYA SMÅSAKER


Nödvändigheter

/ \

Nu åker jag in till stan,ciao!

ETT

Dag 1 – Presentera mig själv

Nu jävlar ska jag köra ett lågnt inlägg om mig själv!
Är född 1996-05-08, bosatt några minuter utanför Falköping. Naturligt blond, men sedan färgad brunett ca 1,5 år tillbaka i tiden. Mörkbruna djupa ögon jag ofta får komplimanger för :)

Socialt sett så är jag utåtriktad och älskar att göra galna saker med vännerna, men att träffa nya människor är för det mesta minst lika kul.
Att röja gärnet på en fest eller bara slappa framför en film med vännerna är lite vilket som. Bara jag får träffa och umgås med dom.
Jag älskar att vara kreativ! Fota, skriva musik, teckna, skriva, sjunga osvosv. Jag känner mig alltid så jävla nöjd efter att få se en färdigställd bild eller teckning och få tänkta att "wow, den har jag gjort..!".
Jag har stort intresse till bilar. Jag är uppvuxen i raggarfamilj och har alltid befunnit mig i raggarkulturen, och kommer förhoppningsvis alltid att göra det.
Djurgalen är jag också. Att få träna med hundarna är tankerensade och så underbart roligt. Att faktiskt få känna att någon är beroende av en.
Jag är också en person som har starka åsikter om saker och ting! Och jag har inga problem med att berätta det också. Älskar att få delta i debatter om t.ex samhällsfrågor, moral, politik och allt annat.

Min största dröm är verkligen att få öppna en egen salong. Först var jag bara intresserad av hår. Att få klippa och styla. Men nu på senaste tiden har en ny värld öppnats för mig även inom make up och detta brinner jag verkligen för. Liksom, att få en annan människa att känna sig vacker och se den person få ökad självkänsla och självförtroende är verkligen en enorm adrenalinkick för mig!

Mer personligt än så vill jag inte gå i detta sammanhang, men undrar ni nåt så är det bara att fråga! Hoppas ni kanske fått en starkare uppfattning om vem jag är nu. Puss.


TJUGO DAGAR MED MIG

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag

#3

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så avslutar dagen med denna bild. Nu ska jag tvätta bort sminket och plocka fram saker tills i morgon. G-night!

#2







FRÅN HELGEN #1




God morgon!

Klockan är inte alls mycket men jag har av någon anledning varit vaken en bra stund.
Vaknade upp av att jag var ensam med alla hundarna och valparna och undrar vart fan alla i familjen tagir vägen..?
Mysterium.

Planerna för dagen är väldigt soft. Runt 14.30 hämtas jag och min bror Mattias hemma hos pappa av mamma. Så ska vi bort en stund med henne. Efter det ska jag väl hem till pappa igen och förmodligen äta lite, och fila lite till på kvällens planer.
Blir nog kanoners!

Är för övrigt väldigt nöjd med mitt nya telefon abonnemang. Ringer gratis till pappa och Mattias, fria sms, skitbilliga samtal och fri surf :)

Mitt nya nummer är 0769480580. Denna gången ska jag faktiskt försöka lära mig mitt nummer också.

word


PAINKILLER




RUN TO THE HILLS

Hello there! Jag har verkligen sugit på att uppdatera de senaste dagarna men kör igång på Måndag så allt blir som vanligt.
Dagen gled förbi med snabba timmar tyckte jag. Fredagsfika fanns att köpa i kaffeterian, hade håltimme osv.
På musiken ska vi skriva egna melodier på valfria instrument, text får man också ha om man vill. En perfekt uppgift helt i min smak! Jag är i en grupp med Elin och Agnes. Jag ska spela elgitarr, Agnes och Elin ska spela piano och gitarr. Och våran text till låten börjar verkligen bli bra.

Ikväll när jag kommer hem till pappa så kommer jag få mitt nya abonnemang till telefonen. Får fri surf, fria sms och skitbilliga samtal. Det nya nummret kommer jag skicka runt till de i min kontaktlista.

Hoppas verkligen med hela mitt hjärta att jag kan få donken ikväll. Jag dör verkligen annars!

ELIAS


KRYP UNDER TÄCKET


DANCE WITH YOU

Vart en skitbra skoldag idag! Lektionerna känndes ovanligt långa men jag vart ovanligt glad ändå! Beror nog på vädret och mina underbara pinglor som förgyller varje dag i mitt liv. Älskar er mina tjejor!


NU VET JAG ATT DET FINNS NÅT MER

.
.

STÄLLER MIG UPP INNAN JAG RAMLAT

.
Sitter här och bokstavligt talat fryser arslet av mig. Det vore verkligen mysigt om jag hade någon här att värma mig med.
Saker och ting börjar ljusna. Jag börjar se det positiva i att börja leva i den framtid som kommer. När det gamla är över, så att säga, dyker det upp flera glädjemoment som gör mig lycklig.

GLÄD DIG ÅT DE FINA STUNDERNA

.
Nu åker jag hem till min pappa, pusshej!

VARFÖR SÖRJA DET GAMLA NÄR DU KAN NJUTA AV DET NYA?

.
Shaggy, Ricard Ducent - It Wasn't Me

TIPS TILL TORRT HÅR OCH DÅLIG HY


Har fått önskemål att skriva om min peeling och tipsa om bra hårvårdsprodukter. Så här kommer det!

Peelingen jag använder mig av är en aprikospeeling från Yves Rocher. Den är rätt kraftig och får inte användas mer än ca 2 ggr i veckan. Max 3 gånger! Den är både för ansikte och kropp.

Märket är franskt och bara gjort på naturprodukter. Det är ett ekologiskt märke som är bra för naturen och ännu skonsammare för din hy och ditt hår! Finns att skicka efter från deras katalog, eller att köpa i deras butiker som finns i större städer, t.ex Göteborg, Stockholm osv. Produkterna kostar mycket mer än de vanliga produkterna från tillexempel WELLA. Men produkterna är verkligen värda vartenda öre!


Sen så har vi ett balm för torra toppar som man tar i fuktigt hår efter man har tvättat håret. Det är alltså ett leave-in balm så du tvättar alltså inte ur det. Jättebra! Också från Yves.

Efter det kommer droppar till slitet och glanslöst hår som verkligen gör underverk! Luktar supergott också. Använder den produkten på mitt löshår ibland också. Funkar verkligen och håret blir jätte mjukt och silkeslent. Från Yves.

Sen så har vi en intensivkur från GLISS. En inpackning som endast behöver sitta i 1-2 minuter. Jag brukar dock ha min i ca 4 minuter innan jag sköljer ur den, för att uppnå så mycket effekt som möjligt. Dunderkur för slitet och torrt hår!

Sen kommer ett schampo som gör ditt hår glansigt och stärker det. Det funkar enligt mig väldigt bra! Har en fräsch doft av blommor. Och det löddrar rikligt, vilket jag gillar mycket med ett schampo! Från Yves.


Hoppas ni är nöjda! Om det är nåt mer ni vill att jag ska skriva om är det bara att höra av er! Det är för er jag skriver :)

ÄNTLIGEN!

Mot TV soffan! OVE ÄR MIN GUD.



DR. LOVE

Nej.. Nu ska jag ta på mig kläder och kanske äta nåt så drar jag ut och springer. Lite bra musik på det (aka AC/DC) så är biffen kirrad. Vi hörs senare!

A LOT OF CLOTHES AND TWO RINGS




Allt är precis i min smak och stil, måååste ha!

DE KALLAR DET EN DÖDSSYND

 

Åhh.. Min bror vann ett presentkort på Stayhard igår. Gissa om jag är avundsjuk?!

GOOD MORNING

Idag hänger nog inget speciellt.. När jag vaknat till lite och ätit frukost så ska jag ut och springa. Sen ta ett bad med ansiktsmask, peeling, B.U.S, hårinpackning osv och bara njuta! Man måste ju vara fräsch till skolan i morgon ;)
Ikväll ska jag på gudstjänt i stan.. Finns absolut bättre sätt att spendera sista kvällen med lov. Men i och med konfirmationen måste vi ju gå på ett antal gudstjänster, så jag har ju inte så mycket val.

Men vi hörs senare idag. Take care!

CHANEL


FEELS LIKE HOME

Helloooo.
Vart i stan idag. Köpte ett par legging, brun-utan-sol, underkläder och lite saker till.
Bilder på det kommer upp senaste när mamma hämtat mina kassar i bilen.. Haha.
Sitter nu iallafall och kikar på lite skor.. Är galen i Jeffrey Campbell! Kanske skulle investera i ett par?

Eller vad tycker ni?


JAG DÖÖÖÖÖR♥!


PIERCINGS

Jag bara MÅSTE ha tungpiercing snart.
Utöver det så måste jag bara säga att "höftpiercing" är så jävla läckert.

De flesta är nog skeptiska till det, men jag är som jag är! Jag älskar piercingar.
Hade en i läppen som jag tog själv men tog ur den och lät den växa igen. Har piercat mina öron själv några gånger också. NICENICE.

En gång sa du att jag var vacker

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart

LITE BILDER FRÅN IDAG

En av bilderna fick bli min nya header. Dagen har verkligen vart underbar, fylld med skratt. Och det behövde jag och Louise verkligen efter allt. Vi båda har/har haft det jobbigt.
Men det var längesen jag var så lycklig som jag var idag. Det har vart kanoners och nya minnen har vi verkligen fått!

Godmorgon!

Idag är jag tidigt uppr ur sängen för att hinna med allt innan Louise kommer. Jag måste dammsuga, och fixa mig själv också. Har inte träffat henne på hela lovet förutom i Söndags och Måndags på lanet. Så det ska bli jätte mysigt idag! Vi ska fota lite, och på kvällen åker vi in till Happy Time och äter.
Idag kom ju även barnbidraget. 20onde är ju på Söndag så då sätts pengarna in idag. Och denna månaden är jag inte skyldig någon pengar heller. Så nu jävlar ska det shoppas!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på underbara Green Day och dammsuga min matta. Puss!


Bild från Green Day konsären jag var på i sommras. SAKNAR.


MEMORIES



NI GÖR MIN DAG

Min besöksarstatisik har höjts skitmycket det senaste dygnet! Har fått massa nya premunanter på Bloglovin också. Har ingen aning om varför, men ni ska veta att jag tycker det är skitkul att ni gillar det jag skriver!
Har ni synpunkter om bloggen, kretik eller är det nåt ni vill jag ska skriva om?
Skriv en kommentar, var anonym om du vill, eller skicka iväg ett mail till mig. Ni når mig som vanligt på
[email protected] !


Langar en bild på min "gamla" klass från Odensbergskolan. I hela 7 år gick vi tillsammans, innan vi delades upp i 2 nya klasser när vi började på Flobyskolan. Riktigt fina minnen hann vi få under tiden :)!




DET ÄR DIG JAG SER, OCH JAG SER DIG MYCKET




Keep on talking bitch. You make me famous!

Nu har jag städat rummet och bara sitter här och njuter. Har dragit på mig hotpants, ett linne och mina knästrumpor och bara myser. Skithärligt.
Har tänt mina lampor runt databordet. Det gör ju absolut inte situationen värre! Min trogna vän colan står brevid mig också.

Denna bilden är taget för någon månad sen. Men såhär ser det ut nu också


NO ONE ROCKS LIKE ME

Nu har jag tagit ett långt bad. Struntade i att peela huden idag faktiskt. Tycker den kunde få vila.
Körde på hela paketet till håret idag. Schampo, balsam, djupverkande inpackning, glansdroppar och vårdande kräm till topparna. Löshåret fick sig också en dos av de två sistnämda.
Smörjde också in mig med brun-utan-sol. (Här kan du se hur du applicerar BUS för bästa resultat.)

Nu ska jag fortsätta städa rummet. Ciao!

SEX STYCKEN VACKA TING


De tre översta är från BIKBOK och de tre understa från H&M.

INSPIRATION


My life is a revolver

Hmm..? Hade vart lättare att se om jag vart blond eller hon brunett.

A DREAM

Jag är inget vidare stort fan av Foki's blogg. Den är lite för "gullig" för min smak tycker jag. Men när jag faktiskt tittade in där idag såg jag bilder från hennes och Rickys nya lägenhet.
Hur snygg ser den inte ut att vara? Snacka om en dröm att få inreda den och framförallt att få bo där. Gosh!




BLOGGTRAFIK

Klicka på bannern för att läsa mer!


CRY BABY CRY

Planer för resten av kvällen och dagen:

- Äta (Klyftpotatis och bearnessås. Underbart!)
- Städa rummet. (Enormt behövligt!)
- Gå ut och powewalka/springa (Tappat muskler och kondition på den långa tiden jag vart sjuk..) Måste även tanka min MP4 med massa taggande musik till det!
- Och sedan försöka fixa till bloggen. Ska fota med Louise i morgon så förmodligen kommer det upp en ny header i morgon! Det blir nog bra va? Ja, det hoppas vi på!

Angels on the moon


A day to be alone

Am         G                       F
She said I wonder when it'll be my day
Am G F
'Cause I'm not too far from breaking down
Am G
And all I got are screams inside
F Am
But somehow they come out in a smile
G F G
And I'm wondering if I'll always feel this way, this way



Min gitarr är det bästa materiella jag äger. Utan tvekan.

LOUISE STRIDH

Denna texten är till dig Louise. För att visa att jag vet att du är så grymt stark och helt grym tjejen!
Jonsson & Pipen, Timon och Pumba, Lollo och Linnsan, det är vi. Varje gång vi är med varandra skapar vi så himla fina minnen och ögonblick som jag vet att någon av oss aldrig kommer att glömma.
Vi har bråkat endel och våran vänskap har varit knacklig, men vi hittar alltid tillbaka till varandra. Vi hör verkligen ihop du och jag.
Du har ett hjärta av guld och ögon av diamanter.
När du har en svår period blir allt svårt för mig. Men när jag ser dig le och skratta blir jag glad.
När jag har det svårt så står du alltid upp för mig. Du lugnar ner mig och får mig på bättre tankar.

Louise Stridh, du är min bästa vän, och jag älskar dig! ♥



Info

Kommer börja ändra i designen idag, så om bloggen ser helt galen ut, don't cry ;)
Jag håller på att fixa det.

Klä dig "naket"

Kikade in lite fashiontrender från Vogue. Nudetrenden börjar bli stor nu och kommer vara ett säkert kort att spela på i vår och sommar.

  • Tassels and feathers shimmy across every surface, while crochet, macramé and appliqué add texture to simple shift dresses.
  • Designers adopt age-old techniques - plaiting, weaving and knotting - to create pieces which look beautifully handmade and rich in history.
  • Style tip: Minimise the boho effect - these   feathered and fringed adornments add movement and character, not rustic charm.

Superstar

Galet tråkig natt. Sitter och camar med randoms på msn och lyssnar på raggaetone musik. Jaja.. Finns väl inte så mycket annat att göra.

Jag och min bror är ju snygga osv!


Me right now

Hej! Inte uppdaterat under dagen. Vart inne i stan mestadels av tiden så det blev ingen make over på bloggen idag. Orkar inte med det nu.
Men jag ger er lite bilder som plåster på såren. I hope you like it!




"Dammsugare" ♥

Godmorgon sunshines!

Nu ska jag gå ner och slänga mig i soffan och glo på Pettson och Findus.
Det är nog en sak ni inte vet om mig, men jag är verkligen galen i dom filmerna! Så himla mysiga verkligen!
Idag som alla andra dagar på lovet är jag och min bror Mattias ensamma hemma för mamma jobbar. Men idag kommer mormor hit. Hihi, alltid lika mysigt :)

När jag får tid, lust och ork idag ska jag nog förmodligen ge bloggen en make over också. Nu har den verkligen en tillfällig och galet tråkig design.
För visst är det roligare att läsa en blogg när den är snyggt designad? Det tycker iallfall jag!


Guide till sotade ögon








Lollipop

Sitter här och gör ett försök till att massera mina egna axlar. Går väl lite sisådär skulle jag vilja säga.

Free falling (Cover)


hgjyrxlblou

Hej! Sitter hemma hos Elin med Philip och Johan. Vi lyssnar på musik och bara snackar. Trevligt värre!

söt

Hejdåå

Nu beger jag mig mot Elin! Kanske bloggar där ifrån. Annars så hörs vi när jag kommer hem:)
Ha en bra kväll, för det ska jag ha!

Riverside

Tagit ett varm bad nu. Körde på med en aprikospeeling över hela kroppen + ansiktet. Efter det smörjde jag in mig med BUS. (Ett tips när du ska applicera brun utan sol i lotionform! Blanda din BUS med din vanliga body lotion så lägger sig "brännan" jämnare. Och försök att aldrig ta mycket brun utan sol på en gång då det kan bli dåligt resultat av det hela. Applicera en mindre mängd flera gånger istället för en stor mängd direkt. På så vis bygger du upp brännan stegvis dit du vill ha den. Tänk också på att skrubba eller peela huden med en mild peeling innan så att döda hudceller försvinner, och att tvätta händerna efter applicering.)

Lindsay efter misslyckat försök till brun hy med hjälp av "B.U.S"…

Nu ska jag plocka fram kläder och lägga sminket och fixa håret. Sen när mamma kommer hem gör hon lite mat och skjutsar mig till Elin. Spenderar kvällen där. Kommer bli supermys :)

Would you hold it against me?

Nu ska jag faktiskt ta och göra nåt vettigt. Ska ta fram mina frisörsaxar och toppa håret och klippa upp det lite.
Men förvånansvärt så är mitt hår inte så slitet alls. Mina produkter verkar funka!
Ska försöka fixa bilder på dom och skriva lite vad de gör osv!

† † †

Förmodligen en av de snyggaste outfits jag någonsin sett.

Vill inte minnas

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

Mitt förflutna är tragiskt, men framtiden är ljus



No text here

Ligger efter så mycket med sömnen nu så det blir ingen sen kväll ikväll. Godnatt!




Behöver jag säga mer?


Elektrisk

Snacka om att denna låten kommer spelas på alla diskotek och uteställen. Och när låten släpps på riktigt, på spotify t.ex, alla kommer ha den på sin lista! Den kommer absolut spelas hela tiden och överallt.


Bittersweet (more bitter than sweet)

You've grown so much, you've come so far.
I never thought we'd end up here.
I know i have seen this picture before.

It reminds me of you when you were home.

Sometimes you're all I see
Sometimes you're all i feel.


I wanted to tell you goodbye and know that you're safe.
Now that the pain is gone the love remains.
I know all my faults turned out to be so true
I couldn't see all that was best in you.

Words so hard they broke your heart.
Robbed you of you're smile that would save the world.
A friend I'm owed for a friend I lost.
A friend that never left me unsure.

Sometimes I don't believe
And sometimes it's everything.

I wanted to tell you I lied and I made mistakes
And when i failed in life, it was you I blamed
All my faces that you could see right through
I couldn't see all that was best in you.

You are my hope when giving in. You are the ink under my skin
You are the day that I await, You are the only chance I'll take
You are all I am and was before. The things I hate and I adore
My handfull of hope and a little more.

I wanted to tell you a tried, to make it ok.
But with just one letter gone I lost the name
Of that little boy that was smiling back at you.
He could see all that is best in you.

Från vinter till vår till vinter igen

Såhär ser det ut hemma. Precis när snön nästan var borta kom den tillbaka och la sig för några dagar sen.
Men på denna altanen som vi byggde förra sommaren, kommer jag spendera de flesta soliga dagar i en av solstolarna.
En mindre pool har pappa också köpt som ska sättas upp på trädäcket. Så skönt!
Nu är det bara sommaren som saknas!
Lina i sensommras när vi låg i en av solstolarna och chillade. Här kan man snacka om livsnjutare!

Mupp

Inte sovit än. Väntar på att ICA ska öppna klockan åtta. Hej och hå.

Some clothes

T-shirt från One Teaspoon 499:-

Linne från Burfitt 489:-

 

Två plagg jag gärna skulle vilja ha hängandes i min garderob inom en snar framtid.


Exclusive Stina från Nelly Shoes

De blåa och de beiga, så underbara! Skorna är de nyaste från Nelly Shoes.

Alt under ctrl

Det finns verkligen folk till allt, fifan.

lanbilder!






sladdar hej & hå

Sommar, så underbart



mm

Hahaha nu börjar lanet faktiskt äga!

Ta tag i situationen

Nu packar jag datorn för att börja dra mig mot Floby.
Ses på lan, puss!


our puppies



Roger that!

I morgon är det övernattning med konfan. Några av oss ska lana. Jag och killarna kör CS. Elin är ju på skidsemester, annars hade jag haft henne. Men några av de andra tjejerna har med sig sina laptops :)
Blir nog helt okej skulle jag tro!

Taggelse låtar:
Emmy - [email protected]
CCK - Pinball (Clubhunters Remix Radio)
Showtek - FTS (Original Mix)
Rave Allstars - Hardcore Vibes (Club Cut)
Sidney Samson - Riverside Original Mix

Pommes

Bradfett, Claas Nocken, Sascha Hanke, Kelly Ketschup - Pommes




People change
things goes wrong
shit happends
life goes on

3 steg till heta lockar

Lösa Hollywoodlockar är inte alltid så bra för ditt hår, men med rätt knep slipper du slitage. Såhär fixar du Marisa Millers Victorias Secret-lockar på ett par minuter!

1. Börja med att applicera en värmeskyddande produkt i handdukstorkat hår. Borsta igenom håret så att produkten fördelas jämnt därefter fönar du håret tills det nästan är snustorrt.

2. Dela upp håret i två sektioner. Tvinna hårslingor på varje sektion och fäst dem med hårnålar. Föna håret tills det är riktigt torrt.

3. Resultatet blir bättre om du låter lockarna svalna, så vänta i minst 15 minuter innan du släpper lockarna lösa. Skaka ur vågorna med fingrarna och avsluta med att en lätt spray genom hela håret så att frisyren håller.


damp härrå

Steam fuckar, skit också

Kim Kardashian

Förmodligen en av världens vackraste kvinnor.

Även fast hon passar bättre i sitt mörka hår måste jag bara tillägga att denna färgen är underbar.
Har länge haft planer på att ljusa upp mitt hår och detta vore den perfekta nyansen!

Marisa Miller

Sugen på Victoria's Secret modellen Marisa Miller's perfekta lockar?
Ett inlägg kommer komma upp klockan 20.00 ikväll där jag guidar dig i tre steg hur du får lockarna. Och det sliter inte på håret!




Me today


This is the new shit

Dagen har innehållit mycket blandande känslor kan jag säga. Ledde till att jag bröt ihop inne på toaletten i skolan. Allt bara kom ut på en gång liksom. Känslor, tankar, allt som hänt senaste tiden.
Men som tur är så har jag underbara vänner. Tjejer, ni är verkligen bäst! Ta åt det dom orden.


Förutom det, så har dagen varit lugn. Slutat tidigare från vissa lektioner och börjat nån av dom senare så vi har fått mer rast. Även haft håltimme och i kafeterian har det sålts Fredagsfika :)

Planerna för ikväll är att klockan 19.00 så ska vi tjejer mötas upp i stan. Emelie är i Stockholm så vi hoppas att hon kan vara med nästa gång!
Vi träffas uppe vid Mc Donald's och äter lite först, så får vi se vart vi hamnar sen.
Ändrade planer!

Detta kan jag passa på att nämna nu också. I helgen kommer det bli dåligt med uppdatering. Men ska försöka hinna fixa lite tidsinställda inlägg så att det inte blir helt tomt på inlägg iallfall.


Återkommer nog senare. Puss!

tja

Shaggy - Boombastic (Album version)
Shaggy - Oh Carolina


everybody looking for something


Marilyn Manson - Devour
Marilyn Manson - Tainted Love
Marilyn Manson - This Is Halloween

Några av hans bästa låtar enligt mig. Musiken går inte förklara med ord. Ordet 'underbart' räcker inte till.


Få min volym i håret!

Jag fick en kommentar av en tjej som undrar hur jag får min volym i håret. Löshåret ger en illusion av en viss volym. Men jag ska försöka berätta så gått som det går hur jag gör :)


Produkter/saker jag använder:
- Volympuder från PROFFS
- Hårspray från WELLA
- Kam
- Stor borste
- Plattång från G.A.M.A
- Värmeskydd från Got2Be
- Löshår, använder mig av 'clips on' som modellen kallas


Jag börjar alltid med att borsta igenom hela håret med min borste. Sen sprayar jag hela håret med värmeskydd. Jag sätter alldrig upp mitt hår i olika sektioner när jag plattar för jag känner ingen behov av det. Sen så plattar jag hela håret och låter det svalna och bli kallt.
Efter det så sätter jag upp allt hår förutom det jag har längst bak på huvudet. I håret som sitter närmast hårbotten så tar jag volympudret och duttar på (Ta inte för mycket av pudret, då blir håret 'kletigt'). Så gnuggar jag in det, sen tuperar jag lätt och sprayar på det med hårspray. Efter det sätter jag i en rad löshår. Så fortsätter jag så och arbetar bakifrån huvudet och uppåt.
Sen tar jag alltid en kam och avslutar med. Använder den till att tupera lite här och var där det behövs. Som en liten finish på det hela. Sen tar jag min hårspray från Wella över hela håret.
Ibland tar jag och sprayar på lite glansspray på det hela :)

Men glöm INTE att tupera sliter väldigt mycket på håret. Så slit aldrig för mycket i håret med kammen. Är du ute efter en naturlig volym rekommenderar jag att efter du tvättat håret med bra produkter som reparerar håret, så ska du föna håret med huvudet upp och ner. Och något de flesta inte känner till, är att man ska ALDRIG använda volymshampo. Den "raffar" upp hårstrået. Vilket sliter väldigt mycket!
När du fönar, använd värmeskydd. Du kan också krama i lite mousse i hårbotten för maximal volym.
När du fått håret torrt kan du ta bara volympuder i håret istället för att tupera.


Hoppas ni förstår när jag förklarar. Annars får ni kommentera om det är något ni undrar, så ska jag försöka förklara bättre! :)

 



min älskling

Låtar jag håller på med just nu:

Låt 1
(fast akustisk version)
Låt 2
Låt 3
Låt 4 är en akustisk version på Denna


jag var slut när du hittade mig

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Sommarbild från Norrköping.

aww :)


Hihi

xOXo

Nu har jag knaprat i mig mina tabletter och ätit en banan, så sätter faktiskt kurs mot sängen.
Ska försöka ta mig till skolan i morgon. Hoppas jag på iallafall.
Kanske skulle försöka mobilblogga från skolan om jag ska dit i morgon? Vi har ju fått trådlöst öppet nätvärk som räcker över hela skolan nu. Super skönt!

Godnatt mina kära läsare!

Stina som valp



wasd, the holy keys

Jag saknar att vara blond, att vara brun, sommar, ligga på stranden osv.
Denna bilden står ganska bra för det tycker jag.

eiarunvt
asdf

något jag behöver


ELDSJÄL


HIMLEN LUKTAR PLAST

Vaknade i morses och mitt illamående var tillbaka. Det är verkligen konstigt att jag mådde såpass bra så att jag var i skolan igår, men sen kommer illamåendet tillbaka bara sådär. Hm..
Medans jag är här hemma och vilar och sånt så ska alla andra elever på Flobyskola som går i åk 7-9 gå lång dag idag. De slutar inte föränn 18.15 ikväll(!!). Galet! Varför det är en sång lång skoldag är för att det är Öppet hus osv..

Känns skönt att slippa det. Men jag skullen nog hellre få vara frisk och må bra men ändå vara i skolan, i stället för att vara sjuk och må piss och vara hemma.
Så det är lite vilket som där känns det som.

Bild från igår


I EN ANNAN DEL AV FALKÖPING





ONE TWO THREE

Frågan är om jag ska köpa ett nytt headset och mindre kläder nästa månad, eller bara kläder och övriga saker som behövs?

Eller kanske lägga hälften av pengarna på ett headset och hälften på kläderna? Då får jag dock inte ett såpass bra headset som jag vill ha..

Eller skita i headset? Nej, det vill jag fan inte..

GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR



OUTFIT

Hela outfiten är från Gina Tricot. Förutom skorna som är från Nelly shoes.
Jag har på länge inte kunnat handla på Gina. Det känns så svårt att skaffa sig en orginell stil där inne. Får de in ett nytt plagg tar det 1 vecka sen springer alla 12/ 13 åringar runt med det plagget på sig.
Behöver jag ens nämna Baseballjackan som det var sån hysteri om i våras..? Men nu tror jag att jag har lyckats få ihop något jag skulle kunna tänka mig att bära.

De flesta tänker sig nog att väskan inte passar in där. Det gör jag också. Men tänk er väskan på riktigt, matchad till dessa kläder. Mums säger jag.

"bra" cam


saknar dig, underbara du





Med dessa underbara bilder säger jag godnatt :)

tabletter x7

Detta är min "kvällsmat" jag precis tagit tillsammans med ett glas vatten.
Gott och mättande? Nej. Skulle inte tro det.

Mobilbild. Därav kvalitén.

man kan kalla det min tolkning på "kissie"


one eye is taken for an eye


skaffa fler läsare!

Har du en blogg, men inte så många läsare som du vill ha?
Eller har du redan många läsare med vill öka antalet betydligt mer ändå?

Då är denna  sidan för dig.
Flera bloggläsare, snabbt och enkelt!
Klicka dig in för att ta reda på mer info och registrera dig. Det tar bara 2 minuter!

bildlänk

Jag och my baby vill ha sommar nu.

Här kommer jag spendera större delen av min sommar.

TAURUS NEXT WEEK

With your sign ruler Venus conjoining transformative Pluto this week, you will be engaged in an intense process of philosophical analysis about future prospects, particularly in connection with further education and travel. You may need to examine your beliefs and convictions now. Are you clinging on to traditional beliefs to fervently? Are you resisting innovation? You need to find the balance between the old and the new. By restructuring your goals now and redefining the future, you will be better equipped to handle employment and collegial challenges.

irrititationsmoment

Jag hatar när folk tror att de får bete sig hur de vill.
När de drygar och verkligen trampar på andra. Tror att de är störst, bäst och vackrast.
Inte bryr sig om andras välbehag. Inte berättar saker som borde bli sagda. Inte frågar saker som borde frågas.
Väljer andra före den person de egentligen ska priotera allra först.

Så jobbigt.

DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL

Man förändras mycket på bara ca 2 år. Denna bilden är tagen på sensommaren förrförra året om jag inte har fel.
Börjat sakna mitt blonda hår den senaste tiden!

VOGUE


galen bild

Hej på er. Skrev inget igår. Hamnade på sjukhuset på förmiddagen..

Började kolla igenom bilder på datorn. Hittade massa från tjejkvällar. Åhh vad jag saknar mina tjejer!
Men så kommer man till de bilder man inte har minne av. Nu hittade jag en på mig och Elin. Vafan gör vi? Jag ligger på golvet och hon.. står bara där?


Rummet renoveras därför ser det ut som det gör. Men använder det nu till att fota mot en av väggarna.

it will be worse tomorrow


-

Åhh vad jag blir sur på mamma ibland. Hon kommer och trycker in en febertermometer i örat på mig när jag sitter och spelar cs :S:Sss:SS

you had me at "goodbye"

Hej.

Idag var jag i skolan. Jag var död hela dagen. Och jag skojar inte! Det var jobbigt och hemskt.
På bussen på väg till skolan slog det mig också att jag inte vart där på två veckor. Alltså, två veckor?! Det är rätt mycket. Men hade ändå inte kommit så mycket efter i skolarbetet vilket känns skönt.
Nu sitter jag med huvudverk.
Dock hjälper mina tabletter jag fått av läkaren hyffsat bra. Mår inte lika dåligt som innan och det är alltid lika positivt!


så rätt!


FAMILY

Det blåser som fan ute. Hela huset skakar känns det som.
Men tänkte ändå försöka gå ut och gå så jag piggnar till lite i huvudet.
Kvällen kommer nog bli mysig. Ska titta på TV med min mamma och lillebror. Hihi.


Lite söta är vi

in store @ bik bok soon

Två godingar

lista

Har vart så dålig på att blogga de senaste dagarna så denna lista får vara lite utfyllnad.

Allmänt

1. Har du ett par rosa string? – Ja
2. Vem var den senaste du pussade? – Min kissemisse
3. Vad har du för bhstorlek? - Helt lagom
4. Trivs du med det? - Ja
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Orken till att räkna finns inte
6. Vad gjorde du inatt? - Försökte sova
7. Och i förrgår natt? - Samma
8. Vad gör du innan du ska sova? – Smsar
9. Kan du prata med din mamma om allt? – Verkligen inte
10. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? – Efter ett tag ja
11. Har du varit gravid? – Absolut inte
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? – Kanske i framtiden
13. Choklad eller glass? Choklad. Eller varför inte chokladglass?
14. Push-up eller T-shirtbh? - Spelar ingen roll
15. String eller hipsters? – String
16. klackskor eller gymnastikskor? – Klack
17. Kjol/klänning eller jeans? – Jeans

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Har du gjort något verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Tyvär ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? – Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – Inte älskat
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – Lite
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Vet inte. Han är ju hemlig
10 Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Jag tror på kärlek vid sista ögonkastet.

Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? – Nja
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? – Har aldrig vågat tänka den tanken
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – Ohja
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja. Men ingen stor
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – Nope
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – Nope
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Typ
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Det gör det

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? -
Ja!
2. Är du glad? – Inte direkt
3. Är du fundersam? – Ja
4. Är du uttråkad? – JA
5. Är du tysk? - Hepp
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Det har de aldrig varit, dom är skilda nu
Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu?
– 14.10
2. Namn? - Linn Jonsson
3. Vart bor du? – Falköping
4 Hur många barn vill du ha? – Nu vill jag inte tänka såna tankar. Skrämmande..
5. Vill du gifta dig? - Ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Båda. Tror jag faktiskt
7. Har du ätit sushi? - Fyfan nej
8. Favoritglass? – B&J
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – Inte en aning

skulle
1. Skulle du vilja vara längre?
– Lite längre
2. Skulle du vilja väga mer? – Yes
3. Skulle du vilja ha sex nu? – Inte så sjuk som jag är
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? – Givetvis

Kan

1. Kan du röra på öronen? – Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? – Nope
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – Japp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – För det mesta, ja.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – Omöjligt
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – Ja
7. Kan dina vänner lita på dig? – Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – Ska göra det i vår
9. Kan du suga? – Jag kan äga ;)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Min svaga sida. Men jag klarar det.


Har

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – Ja
3. Har du syskon? – 3 stycken bröder
4. Har du ljugit på någon fråga? - Nope
5. Har du varit full den här månaden? - Nopeee:)
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja
7. Har du haft sex med någon som är två år äldre? - Nej
8. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej


--

Det har varit en jobbig natt

wild

Behöver jag ens nämna vad denna blondin heter?
Jag älskar hennes utseende och inte minst leopardbyxorna. Dom är to die för. Ge mig!

hello ove


14:00

Nu har jag fått bekräftat att jag ska få medecin dagligen, och få ta nya prover nästa vecka. Men nog om det nu.

Nu har jag faktiskt lyckats äta lite. En liten youghurt.
Sitter med datorn i soffan och kollar på MTV. Det jag stör mig på är verkligen att de visar exakt samma låtar som igår, i samma ordning till och med.
Har faktiskt tagit tag i skrivandet av min deckare som är en skoluppgift. Jag vet att flera av mina klasskompisar kommer att läsa detta, så nu kan väl svara när deckaren ska vara klar? Skriv en kommentar.
Nu börjar ytterligare en kass låt på MTV så ska ta en liten powernap.
Puss!

Längtar tillbaka till skolan. Det är skönt att vara hemma, men man blir verkligen hur rastlös som helst när man inte gör något på dagarna.

sunrise

Home


Hips don't lie

Hej godingar. Det är inte likt mig att uppdatera såhär dåligt, men hoppas ni har förståelse. (Har fått bekfräftat av läkare vad jag har. Cytoplasmakjrfheucryn hette det. Haha nej men jag kommer inte riktigt ihåg vad det hette.)
I morgon tänkte jag försöka åka till skolan en liten stund. Beror väl på hur jag mår. Men tänkte ta bussen hem 13.00. Behöver komma in i mina vanliga rutiner igen.

Jag vet inte ens vad det är för dag, månad eller datum. Har det hunnit bli Februari än kanske?
Jag har ingen aning.

Ska sätta mig lite med gitarren nu iallafall.

Simple man - Acoustic version - Lifehouse

RSS 2.0