4 bilder från 4 olika minnesvärda dagar




Most nights I hardly sleep

Varit i Lidköping de senaste två dagarna och haft det bra :)
Har nu återvändt till allt det vanliga


things can change but the past still remains

You're so fake, Barbie is jealous


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå


Ni behöver inte oroa er, jag lever även fast jag inte visat tecken på att jag gör det.
Igår var jag i Skövde hemma hos en killkompis
Idag händer inte så mycket. Sitter med gitarren nu och tror mormor skulle komma på visit. Ikväll ska jag hem till pappa en sväng och vi skulle riva lite i mopeden. Sen åker jag till mamma igen och packar inför Lidköping i morgon. Helt okej mjadå

Inspiration from the 50-60's


Längtar något så fruktansvärt mycket tills Lördag när det är bilutställning och Cruising i stan. Årets höjdpunkt, jappjapp

Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå


//


Mamma smsade igår och berättade att Amy avlidid. Rest in pace

Smoke weed everyday


Kom hem för en stund sen. Varit i Götet idag med Louise och Kim. Tog 18:02 tåget hem. När vi kom till Fkp träffade vi Senad. Så jag och Louise har varit med honom hela kvällen. Pratat om allt, ni är verkigen guld värda!
För övrigt har kvällen bestått av en jävla massa telefonsamtal och sms. Alla har ringt mig känns det som. Träffade också Peter och några till som var ute och strögade.
Så nu ska jag bara softa och i morgon ska jag vara hemma och sen kanske åka och träffa en killkompis. En bra plan jappjapp

Die, die my darling


Nu funkar min datorrrrr
Idag vart jag i skövde en sväng och köpte ett par byxor och en tröja, sen framåt kvällen åkte jag och Louise till Göteborg med Louvisa, Amanda, Clara och Sara. Vart tänkt att vi skulle på Gothia discot men jag och Louise orkade inte köa så vi underhöll oss på annat sätt. Vi gick avenyn en bit och blev stoppade av ett gäng utländska killar som ville ta kort med mig och Louise. Sen gick vi till Heden en stund osvosv
På tåget hem satt vi med hur goa killar som helst och hade skitkul. När vi kom hem till falköping var vi med en annan och sen kom hans polare i slutet
I morgon tar vi nog tåget till Göteborg igen med Kim
Det var vad jag hade att säga. puss, TTYL!

Lite visdom

Det tar 9 månader att skapa ett liv. Ungefär 70 år att leva det. Men bara en bråkdels sekund att avsluta det

//

Världens segaste dag. Min dator vill heller inte funka så det har blivit klent med uppdatering av anledningen att mobilblogg suger och jag hatar bärbara datorer.
Tar mig nog ett bad nu eller något i den stilen. I morgon tar jag nog en trip till Skövde själv för att få lite andrum och fylla på garderoben lite. Vi får se helt enkelt. PÖSS

Too Much, Too Young, Too Fast



Bilderna är Elins och jag står för redigering och vice versa

Säger godnatt med 3 bilder från Gothia i måndags! De 2 första är från Sandras Redbullincident. Sista på gratis Coca Cola.
Blir att fara tidigt i säng ikväll som sagt. Trött som helvete efter de två senaste dagarna och de tidiga uppstigningarna. I morgon ska jag vara hemma och sova och lata mig så blir det nog Gothia på fredag igen. TTYL!

I don't wanna tell you sometimes I think of you and smile


Mördarhjulet..

Har haft en så jävla bra dag i Götet idag! Utöver att kolla på fotboll så tvingade tjejerna med mig upp i Göteborgshjulet. Jag tror nog inte att jag kan beskriva min höjdfobi för er. Men jag satt och skakade och kramade Emelies hand en bra stund i den där jävla hytten.
Blev också igenkänd av ett gäng goa killar som vi var med en stund. Nice, jappjapp

Och nu har jag precis öppnat ett paket från Style By Tyra. Avslöjar senare ikväll vad jag köpt :) Hej mystisk chey

Airbourne



Chester See - "I'm Falling for You"


Sällan låtar kan få mig att tappa andan, men denna låten har gått på repeat hos mig de närmsta dygnen.
Detta är musik. Musik som görs på känslor och inte pengar. Det är hjärta och själ inblandat. Hur ofta händer detta gällande musik om vi pratar nutid?

Länge leve Chester See

Så kan det gå..

Det var såhär. Idag skulle vi ta spårvagn för att se Johans (ÅTKSV's) match. Vi tog spårvagn 7, som vi skulle. Dock åt fel håll vilket vi reagerar på efter ca en halvtimmes färd. Då gick vi av på nästa möjliga station och hamnade i något ghetto långt bort utav helvete. Dock kom vi på rätt spårvagn sen och kom precis lagom till att matchen började. Tur? Ja.

En annan liknande incident var också när vi skulle till en annan match. På denna spårvagnen befann sig ett utlänskt lag som jag trodde var brasilianska men Emelie trodde att de var Turkiska. Så vi chansar på något mellanting. När vi gick på fick vi stå upp men de var "vänliga" och gjorde plats åt oss. Vilket vi dock avstod väldigt mycket.
Sen satte vi oss framför dom och dom för livlig diskussion om oss och kör något vi skulle kunna kalla ''Hejar-ramsor'' om/till oss. När de började peta och hålla på fick jag givetvis rage. Behöver jag nämna något om min korta stubin gällande dessa situationer? När vi skulle gå av precis sa jag "Fuck you" tydligt och klart för att tala om vad som gäller. Här i Sverige respekterar vi tjejer och även fast det är väldigt många människor på liten yta på en spårvagn respekterar vi ändå varandras personintigritet.

Och nu över till en väldigt rolig sak istället. På tåget hem inträffade denna minihändelse. Först och främst ska jag börja säga det att Sandra är Sandra och så är det med det.
Denna blondin sitter och dricker sin Redbull. Sedan sitter och och skrattar och pratar med oss. Men vad hon inte vet är att hon håller sin Redbull-burk upp och ner. Allt blev väldigt blött och kladdigt och vi får skrattpanik men känner att vi måste ingripa. Vi försöker torka med en godispåse, vilken resulterar till att allt blir värre.
Jag fick en snilleblixt och sliter bort av de dära "pappersgrejerna" som sitter på sätet bakom huvudet och Sandra använde den till att torka. Ack så smart jag fick känna mig i den stunden!

Detta var dock en väldigt liten del av dagen. Och i morgon bär det av igen. Men man lär sig väl av sina misstag.. För tillfället väljer jag att tro på denna klyscha.

Hellu

Hemma efter en galen dag på Gothia.. Måste berätta om allt sen!
Ikväll ska jag hem till Emelie och kika några avsnitt OTH. TTYL

Hiuhiuhiu


Hittade denna på datorn för en stund sen och jag har aldrig sett den innan. Förmodligen är det den sämsta och ovärdaste videon jag är ägare till, men fan vad bra jag mår av att se den. Skratt förlänger livet, eller vad säger du Elin? Haha!

Besöksrekord!

Vet inte hur det gick till men statistiken har höjts som fan idag. Dagens ljus i mörkret!
Nu sitter jag och kollar igenom gamla videos på mig och Elin från en av mitt livs bästa perioder. Skänker drösvis med glädje :)

//







Varför sörja det gamla när man kan njuta av det nya?

Min statistik har gått upp skitmycket och ändå har jag inte bloggat idag, så jag har ingen aning om vad det beror på, men glad är jag såklart!
Har inte haft något att skriva om idag, vilket jag inte har nu heller. Förlåt för att jag är kass med ni får helt enkelt leva med det. Höres!

Cozy

ph pure lovers

Tänker nu byta ut mitt Billy Idol lyssnande mot filmtittande. På tur står filmen "En Rejäl Omgång" med Robert Gustavsson m.fl. Till det blir det Cola, Ipren och Noskapin
På återséende!

Hey little sister what have you done


Inspiration



Som stjärnorna, som vindarna, som vågorna


Hallå alla brorsor
Vad har jag hunnit med de de senaste dagarna då? Har två kvällar i rad varit nere i Daniels garage där vi bl.a målat plåtar till epan och skruvat på, målat motorn, fixat flaket och grillat. Idag blev det en trip till Skara. Köpte bara en hårspray så jag ska ha lite pengar kvar till Gothia :) Vill dit i morgon men de andra har tydligen inte F kort så vi ska dit på Tisdag-Onsdag istället.
Ikväll behöver jag egentligen ut på en pw eftersom att det inte blev så lång promenad igår. Men väljer nog det bekväma framför det nödvändiga och sitter inne med min Cheddar Cheese dip, tacochips och cola istället.
Ha det!

Test via mobilblogg!

Test via mobilblogg!


Skjuter alltid upp problemen med sena nätter och tomma glas


I close my eyes, what a beautiful sight

Hej underbar låt
Sleeping To Dream - Eagles Ballroom Live Version

Nu får man snart betala för att andas rent



ph's youth is wasted on the young

It's just a trick of life

Haft en bra dag med bl.a Louise, Herman, Senad och Dennis. Ikväll har jag lite eventuella planer som vi får se om de blir genomförda eller inte. Annars blir det bara massa filmmys :) ttyl

Die, bom, bang, burn, f***

Hej babios! Idag ska jag till stan med Louise. Först ska hon till körskolan och medans hon är där går jag förmodligen till posten och hämtar mitt körkort om jag finner någon ork till det.
Sen ska vi möta upp massa folk på Ållevi (kommer dock inte ihåg alla, haha), och sedan vet jag inte riktigt vad vi gör. Får be till våra vädergudar att de ger oss bra väder också ;) TTYL

Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro



Det är värt lite slit att få synas med stadens elit

Hallihallå. Kom precis hem efter en mindre lyckad powerwalk. Det visade sig att Johan, Jonathan x2, Henke, Lukas och diverse småknattar spelade fotboll borta på "trekanten" så det blev att jag satt där en bra stund istället.
Nu ska jag vårda min hals med bedövande tabletter och allmänt njuta av livet. High five!

I got lovin'


Hallå där! Har blivit jävligt klent med uppdatering idag då jag legat i min säng och tyckt synd om mig själv och min onda hals. Har hunnit kolla på Mean Girls och Burlesque. Ni vet filmen med Cher och Christina Aguilera? I vilket fall som helt var den verkligen grym måste jag säga! Absolut en film jag rekommenderar.
Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tar förmodligen ett bad och går på mitt hår med någon inpackning. Efter det ska jag nog försöka gå ut och gå en sväng. Om jag ens orkar ta mig utanför dörren.. Jaja, vi får se!
TTYL

Lars Winnerbäck

Det vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förlorat


Hon ville leka med de andra barnen

Städat och möblerat om större delen av dagen. Så nu vet ni vart ni haft mig!

Detta känns ju kul..


Lägg märke till felstavningen också. Haha

Bloopers osv


//

Sitter här och surar eftersom att jag vaknade upp med halsont och huvudverk. Så jag måste vara hemma hela dagen, själv också.
Så nu har jag legat ute och solat en stund, och vet inte riktigt vad jag ska göra. Förmodligen gå ner och leta upp en Ipren.
TTYL

And i just don't feel the same



Sitter och lyssnar lite på Dope och pratar med en vän på MSN samtidigt som jag kikar runt på olika Tumblr's efter inspiration. Ska nog snart sova så jag orkar gå upp i morgon. Ska plocka jordgubbar i Dimbo så jag hoppas på sol så man får lite färg på kroppen. Får se om vi hörs mer ikväll/inatt. Godnatt iallafall!

//


Smells like teen spirit


Kom in för en stund sen från min powerwalk. Nu ska jag chilla lite här och se om jag kan klippa ihop någon film. Brevid mig ligger lite godis som lär bli mitt sällskap denna kväll. TTYL!

Du trampar på min själ, men ändå jag står stolt och stark


Himmelskt hallonmousse med cola. Gott nåt så inni fan

Dancytime

Ger er en video på Dansproffset innan jag åker!

Show me what hes done to you

Godmorgon (för en stund sen). Ska snabbfixa mig lite sen är det fika med kusinen och hans familj som gäller. Mysigt!
Vi hörs när jag kommer hem. TTYL

//


Shake me all night long


Vi tar en omgång

Hej goingar! Har haft en jättebra kväll men allt möjligt folk. Vi startade uppe vid panka med grill och underbart väder, men sen drog det ihop sig och började småregna så vi gick hem till Elin. Vart utelåst tillsammans med Mattias, Jonas och Jonathan som stod och ropade på får medans jag skrattade och pratade lite i telefonen. Vi kalasade på lite bullar också.
Sen fick vi komma in och då satt vi alla och bara tjötade och hade jättetrevligt. Fick skjuts av Jonathan hem sen och nu sitter jag här. Ska kolla klart på Not Another Teen Movie och dricka lite cola. TTYL

Gypsy road


Bild på Stina igår på båten mellan Kungshamn och Smögenbryggan
Hola! Har sminkat mig och ska ge mig på mitt hår nu. Tänkte toppa det lite sen fixa iordning det. Lyssnar på Guns N' Roses & Cinderella och känner på mig att kvällen kommer bli skitbra!

I dont mind spending every day

Ska sätta mig med gitarren lite tänkte jag innan jag duschar och sedan försöker få ordning på mina kaotiska naglar.. Och efter det ska jag se om jag kanske kan hitta någon iPhone på erbjudande tillsammans med nytt abonemmang. Har ni nåt bra alternativ, skriv gärna! :)

Take some pills and go to Lala-land

Suttit och snackat Skype med diverse tjejkompisar om grill på berget i morgon och spelat lite med Elin
Nu har jag också laddat hem Not Another Teen Movie som jag ska kolla på, och The Notebook är snart klar så kvällen kan bli fin. TTYL

FOREVER ALONE


Need you Want you



Lillebror gör inte som jag när du blir stor


Detta är förmodligen sommarlovets segaste dag. Natten var förfärlig och morgonen sög. Nu har jag inget och göra och resten av dagen har jag ingen aning om. Allt skänker lite extra salt i såren och ordet saknad får en enorm betydelse.
Vi skapade magi helt enkelt, även fast det inte känndes som det då

Vi skämmer ut oss


2011 07 06


ph's festivaloutfits by rebecca fredriksson
Godmorgon! Har släpat mig upp ur sängen nu och tänkte ta och börja fixa mig och kanske äta lite. Idag tar jag bussen till Elin. Vi ska filma lite till vårat.. Projekt? Förmodligen kommer ni få se lite sneakers där ifrån ;)
Nu ska jag slita mig här ifrån och ta tag i livet (som förövrigt äger hårt). Puss!

Such a strange vibration


Som vågorna, som vindarna

Har haft en skitbra kväll. Spontankvällar blir oftast bättre än de som är planerade långt innan. Iaf för mig som är jäkligt spontan!
Bestämde med Elin på ca 10 minuter att vi skulle träffas. Bara en stund kom hon in på mitt rum och skrämde ihjäl mig när jag stod framför spegeln. Dansade till Michael Jackson samtidigt som jag fixade håret. Haha!
Sen kikade Lukas in nere i hallen och vi gick till en av fotbollsplanerna. Sen gick vi en bit och bestämde oss för att ringa på hos Sandra. Henne fick vi med oss och kvällen slutade med att vi spelade fotboll med Jonathan och hans übersöta småbröder.
Jag, Elin o Lukas gick hem till mig sen en sväng och tjötade och jag o Elin drog en Shuffle på gatan.
Efter allt detta kollade jag och brorsan på Dag-Otto Med Vänner. Fuktansvät ba kväll! Som Dag-Otto skulle sagt
Pussar!

2011 07 05

Hello babes!
Har varit med Tommie och skrivit upp för AM kortet, vi båda klarade det :D
Så har varit ute och kört brorsans EU-chopper nu & träffade Lukas en sväng. Känns ju lite trist att jag inte kan köra min. Måste försäkra den och köpa lite delar till den
Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska förmodligen göra nåt med Elin, så vi planerar lite nu.
Puss :)

Jag skulle ge dig allt du pekar på



http://open.spotify.com/track/6wMt74ZBbZc33uTPSPZJcg

När du står ensam kvar på tå, och ytan inte går att nå

Idag är jag uppe tidigt och hela dagen lär väl gå åt till att plugga inför i morgon.. KÄNNS JU GREAT

Löve



Sugig kvalité, men den förmedlar känslan så jävla bra om hur det var i Fredags. Galet med andra ord!

Dream a wind


ph's lisa

///



Grattis på födelsedagen hjärtat ♥ hoppas du har det bra i Spanien och spanar på mumsiga spanjorer på beachen ;)

Pågår i en evighet


En av de nuvarande valparna. 5 veckor idag :)

Alla pilar pekar åt olika hållplatser


Har legat i sängen nu en bra stund och pluggat inför AM provet på Tisdag. Ska belöna mig själv nu med att kolla klart på Svinalängorna. Grym film. Ska också checka Metallicas spelning som sänds på TV

När vi kastar våra tomma glas, finns det alltid någon med hjärtat kvar


Tomorrow is a long time

Fast jag inte sett Dig på så länge
tänker jag på Dig ibland
Det var nånting som fastna på mig
nåt som aldrig helt försvann



Fast det var så kort romans var det
nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två

//


Iron Maiden igår var fett. Besvikelse dock att de inte spelade Run To The Hills eller Wasted Years. Men ändå så ägde det
Innan det gick vi runt lite i Göteborgs stad. Köpte ett par jeans på Carlings. 1100 kronor i rabatt. Ingen dålig rea??

RSS 2.0