För håret


Redken Extremé Hair Rescue
– fantastisk inpackning till ett något för högt pris på frisörsalonger. Bäst är att beställa den från någon skönhetssite som t ex www.feelunige.com eller www.lookfantastic.com, de har bättre priser.
Lanza Trauma Treatment - för dig som brukar färga håret. Gör att färgen fäster bättre, håller längre och vårdar dessutom håret. Ha en liten klick i håret efter varje dusch.
Tigi Bed Head Urban Recovery – fuktbomb till ett bra pris! Det fina med Tigi Bed Heads produkter är att de ofta kommer ut till fantastiskt bra kampanjpriser, både på internet och frisör. Håll utkik.
KMS California Moistrepair Revival Creme – I princip omöjlig att överdosera och gör håret silkeslent. Går att applicera både i blött och torrt hår och detta gör man så ofta man vill. En god idé är att göra det när håret känns lite torrt eftersom det är då topparna börjar bli arga och bryts.
OSiS Flatliner Sleek – för dig som ändå vill platta och fixa med håret, detta värmeskydd klarar riktigt höga temperaturer och gör håret lite mindre olyckligt av att slåss med plattången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0